Om mig

Om mig

I februari 2013 öppnade Eskilstunas mysigaste nagelsalong Nanettes Design & Naglar. Jag som står bakom salongen heter Nanette Liljeholm och jag är en diplomerad nagelterapeut och fransstylist. Hos mig kan du få vackra naglar, vårdande skönhetsbehandlingar och makalösa fransar. Salongen bedrivs i en enskild del av mitt hem och är fullt utrustad enligt konstens och lagens alla regler.   

Jag jobbar ständigt på att utveckla min verksamhet för att tillgodose mina kunders behov. Min målsättning är att kunna erbjuda ett brett utbud av tjänster till ett förmånligt pris. Du som kund är min högsta prioritet varav jag är väldigt flexibel i mitt arbetssätt. Min salong har därmed inga fasta öppettider utan vi bokar en tid när det passar dig. Av denna anledning erbjuder jag också utkörning vilket innebär att jag kommer till dig och utför behandlingar i ditt hem eller där du befinner dig.

 

Blomranka

 

Mina utbildningar

Nagelterapeut

2013 slutförde jag min nagelterapeututbildning hos Nail Systems of Sweden. Som diplomerad nagelterapeut och manikyrist är jag legitimerad att arbeta med naglar och utföra skönhetsbehandlingar både i och utanför Sverige. Jag har fördjupade kunskaper om produktkemi, tekniker för säker behandling och är en van nagelskulptör och dekoratör. 

Fransstylist

I april 2015 utfärdades mitt internationella certifikat som fransstylist för Single Lashes. Utbildningen skedde under 2014 hos Luxurious Lashes vilka jag ännu samarbetar med. Metoden för Single Lashes innebär att nagelfransförlängningen appliceras på kundens egna fransar, en och en. Detta är den mest säkra och skonsamma metoden som även ger ett fantastiskt resultat.

Framtida utbildningar

Som nagelterapeut är man aldrig färdiglärd och det utvecklas ständigt nya tekniker och material inom skönhetsbranschen. Fortbildning är en viktig del i mitt arbete och jag går kontinuerligt på olika utbildningar för att kunna upprätthålla ett bra utbud. Inom en snar framtid planerar jag att kunna erbjuda volymfransar, spraytan och nagelbehandlingar i akryl.